Nyheter

3 min lesetid

Strøm leverandør Ladeklar, går  inn i det voksende lademarkedet

08.02.21 13:02

Norges nyeste elektriske disruptor fra Hafslund ECO – Ladeklar, er en av de raskest voksende leverandørene av ladetjenester i Norge, leder ann den nasjonale elektriske revolusjonen. Sammen med SmartCharge har de signert over 10 000 parkeringsplasser på bare 18 måneder med sitt tilbud av leieabonnement for elbileiere.

Pressebilde Ladeklar og Meshcrafts

Administrerende direktør Tom Orvei fra Meshcrafts (t.v.) og administrerende direktør Stian Bjørhei fra Ladeklar

– Vi mener at morgendagens samfunn må være hel-elektrisk. Et av de viktigste elementene i denne visjonen er å eliminere fossilt brensel i transportsektoren. Og derfor startet vi Ladeklar. Vi er faktisk mer som et investeringsselskap som sørger for å akselerere overgangen fra fossile alternativer til elektrisitet, sier Stian Bjørhei, Ladeklars ladeekspert.

Sammen med SmartCharge tilbyr Ladeklar alle sine kunder å få full oversikt over ladeboksen som distribueres fra Ladeklar, samt administrere boksen.

– Det er viktig for oss at alle våre kunder har full kontroll over ladingen. Faktisk gjorde vi det vårt mantra å gjøre lading så enkelt som mulig, fordi vi tror enkelhet vil fremskynde folks tilpasning til elekstrisk. SmartCharge-systemet spiller en nøkkelrolle på å levere dette mantraet, avslutter Bjørhei fra Ladeklar.

Ladeklar bruker E-mobility Suite-versjonen av SmartCharge, som gjør det mulig for bl.a. netteiere og strømleverandører å dra nytte av SmartCharge-teknologi. For sluttbrukeren oppleves det helt likt. Teknologien er den samme, men merkevarebygging og tilbud er av Ladeklar til markedet.

– Vår teknologi er gjort fleksibel. Og i nært samarbeid med Ladeklar når vi ut til et raskt voksende marked med sårt tiltrengt støtte til en bærekraftig infrastruktur for elbil-lading, sier Tom Orvei, administrerende direktør i Meshcrafts. Sammen skal vi administrere tusenvis av forskjellige ladere som gjør ladingen smart, trygg og enkel for alle Ladeklars kunder, avslutter Orvei.

sertifisert og fremtidsrettet plattform

SmartCharge er det eneste Charge Point Management System (CSMS) i Norden som er OCPP 1.6 fullt sertifisert av Open Charge Alliance. Noe som gjør det til et solid og fremtidssikkert valg. Å være en programvare som 100% støtter bransjestandarden kalt Open Charge Point Protocol (OCPP), garanterer at det er mulig å koble SmartCharge til en hvilken som helst ladestasjon, uavhengig av leverandøren.

- Med støtte fra SmartCharge er vi forpliktet til å tilby våre kunder elbil-ladeprodukter som vil fortsette å innovere og utvides i henhold til den kontinuerlige transformasjonen som finner sted i elbil-bransjen, oppsummerer Bjørhei fra Ladeklar.

Om Ladeklar
Ladeklar tar investeringen og bygger toppmoderne ladestasjoner for boligforeninger. Det betyr at høye kostnader som beboeren normalt må dekke nå dekkes av Ladeklar. Når dette er på plass, vil bare de som trenger ladeboks leie dette fra Ladeklar.

Les mer om Ladeklars tilbud til borettslag og sameie.

Om Meshcrafts AS
Meshcrafts med produktet SmartCharge, er en programvareleverandør til elbil-operatører og tjenesteleverandører, noe som akselererer elbil-bransjens dynamiske og kontinuerlige transformasjon. Vår intelligente, skybaserte plattform er bygget på sertifiserte og åpne bransjestandarder, og spenner over elbil-lading, energistyring, betalingsformidling og fakturering, hjemme-, offentlig- og arbeidsplasslading.

Basert i Oslo, Norge, Meshcrafts's team av ladeeksperter betjene kunder for tiden i 5 land og vokser raskt. Vi er lidenskapelige energieksperter og ingeniører som utvikler de ledende løsningene våre kunder trenger for å gjøre overgangen til elektrisk mobilitet. Vi tilbyr våre løsninger til nettverksoperatører og leverandører med en skalerbar, maskinvareagnostisk plattform, og genererer fortjeneste for de største ladenettverkene og nye markedsaktører. I dag administrerer SmartCharge tusenvis av elbil-ladere, som brukes av mer enn 50000 elbil-sjåfører månedlig.

Kundelisten inneholder sterke merker som Ladeklar, Wennstrom, Datek og Bravida.

Kontakt:
Tom Orvei – Adm. dir. i Meshcrafts AS
P: +47 480 70 454

Temaer: Nyheter
Tom Orvei

Skrevet av Tom Orvei

Tom er Administrenede direktør i Meshcrafts og har mangeårig strategisk og operasjonell ledererfaring. Han har tidligere bransjeerfaring fra transport, reiseliv, IT-programvare, kommunikasjon og markedsføring.

Siste nyheter

Få nyhetsoppdateringer fra Meshcrafts