Nyheter

2 min lesetid

SmartCharge er nå OCPP 1.6 sertifisert

29.01.21 08:59

Da er det offisielt! SmartCharge er en av fire i verden som nå er OCPP 1.6 sertifisert av Open Charge Alliance

SmartCharge OCPP 1.6 sertifisert

Open Charge Alliance (OCA), et internasjonalt partnerskap med mer enn 180 selskaper som er aktive innen elektrisk mobilitet, har et uavhengig sertifiseringsprogram for industristandarden Open Charge Point Protocol (OCPP).
– Vi er stolte av å være et av de første selskapene i verden som er OCPP 1.6-sertifisert. Og enda mer, å være det eneste sertifiserte produktet i Norden, sier Tom Orvei, administrerende direktør i Meshcrafts. Sertifiseringen gir bedrifter tillit til at det finnes velprøvde løsninger på markedet som kan akselerere elbil satsningen, samtidig som tillitsnivået blant el-billister øker.

Målet for OCPP som en åpen industristandard, er å tilby en enhetlig løsning for kommunikasjonen mellom ladestasjoner for elbiler og styringssystemer for ladestasjoner (Charging Station Management System - CSMS). Med denne protokollen er det mulig å koble alle CSMS til en hvilken som helst ladestasjon, uavhengig av leverandøren. En enhetlig standard forhindrer alle typer koordineringsproblemer og er derfor en fordel for hele elbilmarkedet.

SmartCharge er et produkt fullt ut basert på å ta i bruk OCPP-standardisering nå og i fremtiden, for å støtte global implementering og gjøre ladingen smart, trygg og enkel hvor som helst i verden.

– Med SmartCharge er vi forpliktet til å kontinuerlig innovere og utvide med støtte fra OCA-protokoller, da vi allerede gir støtte til over 30 forskjellige ladertyper. Som et stolt medlem av OCA ser vi frem til hva fremtiden bringer og fortsetter å være våre kunders foretrukne valg for distribusjon av smart og bærekraftig elbil-ladeinfrastruktur, avslutter Tom Orvei.

Kundelisten inneholder sterke merker som Fjordkraft, Ladeklar, Wennstrom, Datek og Bravida.

Lær mer om SmartCharge ende-til-ende-lade og energistyring løsning.

Om Meshcrafts

Meshcrafts med produktet SmartCharge, er en programvareleverandør til elbil-operatører og tjenesteleverandører, noe som akselererer elbil-bransjens dynamiske og kontinuerlige transformasjon. Selskapets intelligente skybaserte plattform spenner over elbil-lading, energistyring, betalingsformidling og fakturering, hjemme-, offentlig- og arbeidsplasslading.

Basert i Oslo, Meshcrafts's team av EV eksperter betjener for tiden kunder i 5 land og vokser raskt. Vi tilbyr våre løsninger til nettverks operatører og leverandører med en skalerbar, hardware-agnostisk plattform, og genererer fortjeneste for de største ladenettverkene og de mange nye markedsaktører. I dag administrerer SmartCharge tusenvis av EV-ladere, som brukes av mer enn 50000 EV-drivere hver måned.

Contact:

Tom Orvei – CEO, Meshcrafts AS
M: +47 480 70 454

Tom Orvei

Skrevet av Tom Orvei

Tom er Administrenede direktør i Meshcrafts og har mangeårig strategisk og operasjonell ledererfaring. Han har tidligere bransjeerfaring fra transport, reiseliv, IT-programvare, kommunikasjon og markedsføring.

Siste nyheter

Få nyhetsoppdateringer fra Meshcrafts