Nyheter

2 min lesetid

Hurum Energi velger SmartCharge

14.08.20 12:24

Etter en omfattende prosess har Hurum Energi valgt Meshcrafts som sin partner for levering av ladeløsning til sine kunder. Hurum Energi vil med sitt datterselskap SmartLiv utvikle løsninger for smarte hjem og energiselskap i samarbeid med Meshcrafts basert på SmartCharge-plattformen.

hurum-energi-smartcharge

- Vi er veldig stolte over at Hurum Energi og SmartLiv har valgt Meshcrafts AS som software-leverandør for elbillading for sine kunder.  Med vår SmartCharge-plattform gjør vi det svært enkelt for Hurum Energis kunder å kontrollere sine ladere og bidrar til at det er forberedt på fremtidens smarte nett, sier Åsmund Møll Frengstad i Meshcrafts.

Avtalen betyr at Hurum Krafts kunder vil bli tilbudt smarte ladeløsninger for elbil sammen med andre smarte løsninger for styring og optimalisering av strømbruk. Hurum Kraft tilbyr en komplett pakke til sine kunder med ladere, styring og installasjon av laderne. De kan også levere energi til laderen.

Stor interesse for smarte løsninger

- Vi har allerede installert flere anlegg med Meshcrafts SmartCharge-løsning hos våre kunder og merker stor interesse for smarte ladeløsninger. Kombinert med Smartlivs andre tjenester kan Hurum levere en komplett løsning for lading i fremtidens smarte nett, sier Christian Aakermann.

 

Om Meshcrafts

Meshcrafts har 5000 ladestasjoner i Norge, Sverige, Island og Tyskland. De samarbeider med alle store produsenter av ladere og med flere installatørkjeder i Norge. Flere av Norges største leverandører av ladeløsninger bruker SmartCharge til styring av sitt nettverk.

Om Hurum Energi

Hurum Energi eier energiselskapet Hurum Kraft som leverer energi til hele landet og nettselskapet Hurum Nett som distribuerer energi i Hurum. De er hovedeier i Smartliv og eid av Asker Kommune.

Kontakt Meshcrafts:

Åsmund Frengstad, CBDO Meshcrafts

Mail: aasmund@meshcrafts.com

Mobil: +47 929 98 674

Kontakt Hurum Energi:

Christian Aakermann, daglig leder Hurum Energi og SmartLiv

Mail: christian@hurumenergi.no

Mobil: +47 907 98 775

Smart livHurum Kraft

 

Temaer: Kundehistorier
Åsmund Møll Frengstad

Skrevet av Åsmund Møll Frengstad

Åsmund Møll Frengstad er grunnleggeren av Meshcrafts og arbeider i dag som Kommersiell direktør (CCO).

Siste nyheter

Få nyhetsoppdateringer fra Meshcrafts