Nyheter

1 min lesetid

Elbil på beboerparkering

31.05.18 11:24

Den siste tiden har miljøvern fått stor plass i nyhetsbildet og i folks bevissthet. Svært mange, både bedrifter, privatpersoner og offentlige aktører innfører ulike tiltak for å ta bedre vare på miljøet.

Beboerparkering

I Oslo er ett av tiltakene å redusere biltrafikken i sentrum, og i den forbindelse har kommunen innført såkalt beboerparkering. Dette innebærer at de som har bil og ønsker parkeringsplass kan søke om å få beboerparkering, noe som koster kr. 3 000,- for ett år.

Dersom du har elbil, er du derimot fritatt for dette, og kan parkere helt gratis på beboerparkeringsplassene rundt omkring i byen, helt uten å søke.

Ved å innføre gratis beboerparkering for elbiler, mener vi i Meshcrafts at Oslo kommune tar et tydelig samfunnsansvar. Dette vil kunne bidra til at enda flere bytter ut sin fossile bil med en miljøvennlig elbil, som ikke forurenser det hyggelige bymiljøet.

Vi ønsker å støtte opp under alle tiltak som får flere til å velge elbil. Hvis du vil lese mer om hvilke andre incentiver elbilistene har å glede seg over, vil vi anbefale å lese denne artikkelen

Vi i Meshcrafts vil på vår side gjøre det vi kan for å oppmuntre enda flere til å velge elbil ved å fortsette å bygge ut ladenettet og utvikle innovative løsninger som gjør livet som elbilist enda enklere.

Temaer: Nyheter
Anja Westlye

Skrevet av Anja Westlye

Anja Westlye har hovedansvar for markedsføring, PR og kommunikasjon.

Siste nyheter

Få nyhetsoppdateringer fra Meshcrafts